Ontwerp & Realisatie:
Regenmakers Reclamestudio
Onze Openingstijden

Route

Bereikbaarheid:

U vindt onze praktijk aan de kerkstraat 5a te Vorstenbosch, tegenover de kerk. Parkeergelegenheid vindt u op de grote parkeerplaats schuin tegenover de kerk. 

Te bereiken vanuit Uden:

Vanuit Uden gaat u richting Vorstenbosch door bij de rotonde bij Ben van Dijk richting de A50 te rijden. Ga rechtdoor onder de A-50 en bij de rotonde rechtdoor. U zit nu op de weg naar Vorstenbosch (Looweg). Deze rijdt U helemaal uit, tot u in de kom van Vorstenbosch op een T-splitsing komt. Daar gaat u linksaf (Heuvel). U kunt het beste parkeren op de parkeerplaats aan uw linkerhand schuin tegenover de kerk. De praktijk ligt zo'n 30 meter verder aan de Kerkstraat aan de linkerkant van de weg. 

Te bereiken vanuit Veghel:

De praktijk ligt aan de doorgaande weg van Veghel naar Nistelrode in de kom van Vorstenbosch, schuin tegenover de kerk aan de rechterkant van de weg. Het is verstandig om 30 meter door te rijden en uw auto op de parkeerplaats te zetten vlak na de  praktijk aan de rechterkant. 

Te bereiken vanuit Nistelrode:

De praktijk ligt aan de doorgaande weg van Nistelrode naar Veghel. U kunt het beste parkeren op de parkeerplaats aan uw linkerhand schuin tegenover de kerk. De praktijk ligt zo'n 30 meter verder aan de Kerkstraat aan de linkerkant van de weg.

Venster sluiten
Vragen?
Bel ons op 0413342423 of mail naar dap@dapvorstenbosch.nl