Ontwerp & Realisatie:
Regenmakers Reclamestudio
Onze Openingstijden

Pucky

Op dinsdag 7 april belde de eigenaresse van Pucky, een jack russel teefje van 4 jaar, naar de praktijk. Pucky had in de nacht van zondag op maandag een snoer van een lamp kapot gemaakt. Pucky was nu niet helemaal fit, ze wilde slechter eten en ze gaf sinds maandagmiddag over. In het braaksel had de eigenaresse ook stukjes snoer gevonden.

De eigenaresse had wat stukjes snoer die Pucky had uitgebraakt meegenomen naar de praktijk. In die stukjes zagen we nog koperdraad zitten. We besloten dus om eerst röntgenfoto's te maken van Pucky in de hoop dat we konden zien wat er nog in Pucky zou zitten. Wat we op de röntgenfoto's zagen had echter niemand kunnen bedenken. De hele maag van Pucky en een deel van zijn darmen zat vol met stukjes snoer. Omdat wij hoopten dat het niet nodig was om de stukjes snoer te verwijderen via een operatie waarbij de darmen geopend moesten worden hebben wij Pucky doorgestuurd naar de Lingehoeve in Lienden. Wij hadden gehoopt dat ze daar met een endoscoop de stukjes snoer uit Pucky hadden kunnen verwijderen. Eenmaal in de Lingehoeve hebben ze toch besloten om Pucky te opereren. Ze hebben bij de operatie de snoer die in haar maag zat kunnen verwijderen. Pucky mocht dezelfde avond nog met medicatie naar huis.

De eerste paar dagen na de operatie leek Pucky nog wat misselijk. Ze heeft daar toen nog extra medicatie voor gekregen en heeft na de operatie ook niet meer overgegeven. Inmiddels gaat het weer helemaal goed met Pucky en is ze weer even ondeugend als daarvoor. En de snoeren in de kamer die zijn allemaal veilig opgeborgen voor Pucky.

Venster sluiten
Vragen?
Bel ons op 0413342423 of mail naar dap@dapvorstenbosch.nl