Ontwerp & Realisatie:
Regenmakers Reclamestudio
Onze Openingstijden

Jagger is uitgegleden

Op zaterdag 18 januari kwam Jagger, een 4,5 jaar oude Bouvier, met zijn baasjes naar de praktijk. Jagger is een vrolijke hond, hij houdt wel van een spelletje en is daarbij gisteren uitgegleden. In eerste instantie leek er niet zoveel aan de hand, maar de dag erna liep Jagger echt moeilijker op zijn linker achterpoot. Omdat hij normaal gesproken een best hoge pijngrens heeft, baarde dit de eigenaren toch wel zorgen.

Bij het onderzoek van de poot, bleek dat er wat teveel beweging zat in de buitenste teen. De vriendelijke Bouvier leek het onderzoek ook niet zo prettig te vinden, maar gaf geen kik. In overleg met de baasjes werd besloten om röntgenfoto's van de teen te maken. Daarop was heel duidelijk te zien dat deze gebroken was.

We besloten om een spalkverband aan te leggen, zodat de teen wat rust kreeg en de kans om te herstellen. Hiervoor moest Jagger plat op tafel liggen en ondanks dat we duidelijk konden merken dat hij het erg spannend vond, liet hij dat allemaal perfect toe. Inmiddels zijn we bijna 3 weken verder en het gaat heel goed met Jagger. Hij blijft netjes van zijn verband af en met een zwarte sok eromheen, valt het helemaal niet zo op. Over nog 3 weken zullen we controlefoto's gaan maken en als alles goed is, mag het verband er dan weer af. Het grootste nadeel van dit alles is dat de sokken niet aan te slepen zijn in huizen Jagger.

Venster sluiten
Vragen?
Bel ons op 0413342423 of mail naar dap@dapvorstenbosch.nl