Ontwerp & Realisatie:
Regenmakers Reclamestudio
Onze Openingstijden

Grasaartragedie

Op 10 juni werd Boran, een Engelse Cocker Spaniel reu van 9 jaar oud, op de praktijk aangeboden. Boran heeft regelmatig last van grasaren in zijn gehoorgangen en de klachten wezen nu weer in die richting. Hij schudde namelijk erg veel met zijn kop en krabde aan zijn oren. Hij leek erg veel pijn te hebben en voelde zich duidelijk niet lekker.

We inspecteerden de gehoorgangen en zagen de boosdoeners al snel zitten. Er zaten wéér grasaren in zijn oren. Deze werden onder een roesje verwijderd. Tijdens deze behandeling bleken het er links 2 en rechts wel 5 te zijn. Gelukkig was zijn trommelvlies nog intact. Het gaat nu weer helemaal goed met de oren van Boran.

Grasaren zijn erg vervelend en al helemaal in combinatie met hondenoren. Als uw hond regelmatig in hoog gras speelt en acuut pijnlijke oren heeft, is het verstandig om deze door een dierenarts na te laten kijken. Als deze namelijk in het oor blijven zitten, kunnen ze na verloop van tijd de trommelvliezen beschadigen en zo een binnenoorontsteking veroorzaken.

Venster sluiten
Vragen?
Bel ons op 0413342423 of mail naar dap@dapvorstenbosch.nl