Ontwerp & Realisatie:
Regenmakers Reclamestudio
Onze Openingstijden

Maand van het gebit

Vier van de vijf honden ouder dan 3 jaar en tweederde van alle katten ouder dan 3 jaar hebben last van het gebit. Toch denkt 90% van de honden- en katten bezitters dat dit niet voor hun dier geldt!
Bij de jaarlijkse controle bij de vaccinatie inspecteren we ook het gebit van uw dier, bovendien besteden we tijdens de maand van het gebit (dat is ieder jaar in de maand februari) extra aandacht aan dit probleem dat uw dier veel ongemak kan geven en dat ook voor andere lichamelijke klachten kan zorgen.

Gebitsproblemen bij huisdieren ontstaan door tandplak dat binnen 24 uur wordt omgezet in tandsteen. Dit kan uitmonden in ontstekingen, moeite met kauwen, tandverlies en zelfs aantasting van vitale organen.
Onvoldoende aandacht voor het gebit kan dus nare consequenties hebben. Dagelijkse gebitsverzorging is dan ook van groot belang. Omdat dagelijks poetsen niet altijd lukt, zijn er hulpmiddelen om het gebit gezond te houden. Speciale voeding of gebitsverzorgende snacks kunnen hierbij helpen om de opbouw van tandplak bij honden en katten te verminderen.

Ook dit jaar doen wij in februari weer mee aan de landelijke Maand van het Gebit. Tijdens deze maand besteden we extra aandacht aan het gebit van de honden en katten in onze praktijk; voor onze vaste klanten is er de mogelijkheid een afspraak te maken voor een van de gratis gebitscontroles bij onze assistente en geven we korting op de gebitsbehandelingen die in februari worden uitgevoerd.
Voor meer informatie en voor het maken van een afspraak voor gebitscontroles en -behandelingen kunt u telefonisch contact met ons opnemen op 0413-342423. De gratis gebitscontroles worden ingepland op maandag tussen 14.30 uur en 15.30 uur en op woensdag tussen 11.00 uur en 12.00 uur.


Alle informatie over de maand van het gebit en gebitsverzorging is te vinden op:
www.gebitscontrole.nl


Gebit voor gebitsreiniging                      Gebit na gebitsreiniging

 

 

Venster sluiten
Vragen?
Bel ons op 0413342423 of mail naar dap@dapvorstenbosch.nl