Ontwerp & Realisatie:
Regenmakers Reclamestudio
Onze Openingstijden

Maand van het gebit

Ook dit jaar is februari weer de maand van het gebit.
Vier van de vijf honden ouder dan 3 jaar en tweederde van alle katten ouder dan 3 jaar hebben last van het gebit. Toch denkt 90% van de honden- en katten bezitters dat dit niet voor hun dier geldt!
Daarom wordt dit jaar voor de tiende keer de maand van het gebit georganiseerd. Ook wij werken weer mee aan de maand van het gebit.

Onze praktijkacties tijdens de maand van het gebit:

  • Iedere maandag en woensdag gedurende de maand februari worden er, tussen 14.00 en 16.00 gratis gebitscontroles uitgevoerd. U kunt hiervoor telefonisch een afspraak maken. 
  • 10% korting op gebitsreinigingen en gebitsproducten gedurende de maand februari

Gebitsproblemen bij huisdieren ontstaan door tandplak dat binnen 24 uur wordt omgezet in tandsteen. Dit kan uitmonden in ontstekingen, moeite met kauwen, tandverlies en zelfs aantasting van vitale organen.
Onvoldoende aandacht voor het gebit kan dus nare consequenties hebben. Dagelijkse gebitsverzorging is dan ook van groot belang. Omdat dagelijks poetsen niet altijd lukt, zijn er hulpmiddelen om het gebit gezond te houden. Speciale voeding of gebitsverzorgende snacks kunnen hierbij helpen om de opbouw van tandplak bij honden en katten te verminderen.

Alle informatie over de maand van het gebit en gebitsverzorging is te vinden op:
www.gebitscontrole.nl


Gebit voor gebitsreiniging                      Gebit na gebitsreiniging

Venster sluiten
Vragen?
Bel ons op 0413342423 of mail naar dap@dapvorstenbosch.nl