Ontwerp & Realisatie:
Regenmakers Reclamestudio
Onze Openingstijden

Maand van het gebit

Ook in 2019 is februari weer de maand van het gebit; dit is een landelijk initiatief dat inmiddels voor de 11e keer georganiseerd wordt.

Vier van de vijf honden ouder dan 3 jaar en tweederde van alle katten ouder dan 3 jaar hebben last van het gebit. Toch denkt 90% van de honden- en katten bezitters dat dit niet voor hun dier geldt!
Tijdens de maand van het gebit besteden we extra aandacht aan dit probleem dat uw dier veel ongemak kan geven en ook voor andere lichamelijke problemen kan zorgen.

Gebitsproblemen bij huisdieren ontstaan door tandplak dat binnen 24 uur wordt omgezet in tandsteen. Dit kan uitmonden in ontstekingen, moeite met kauwen, tandverlies en zelfs aantasting van vitale organen.
Onvoldoende aandacht voor het gebit kan dus nare consequenties hebben. Dagelijkse gebitsverzorging is dan ook van groot belang. Omdat dagelijks poetsen niet altijd lukt, zijn er hulpmiddelen om het gebit gezond te houden. Speciale voeding of gebitsverzorgende snacks kunnen hierbij helpen om de opbouw van tandplak bij honden en katten te verminderen.

Ook wij werken weer mee aan de maand van het gebit, we plannen hiervoor gratis gebitscontroles in en u krijgt 10% korting op de gebitsbehandelingen die gedurende de maand februari worden uitgevoerd.

Gedurende de hele maand februari kunt u telefonisch een afspraak maken voor een gratis controle van het gebit van uw dier. Deze controles worden ingepland op maandag en woensdag tussen 14.30 uur en 15.30 uur.


Alle informatie over de maand van het gebit en gebitsverzorging is te vinden op:
www.gebitscontrole.nl


Gebit voor gebitsreiniging                      Gebit na gebitsreiniging

Venster sluiten
Vragen?
Bel ons op 0413342423 of mail naar dap@dapvorstenbosch.nl